Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Szechuan roerbak met tomatensaus

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 2 porties
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 10 minuten / Bereidingstijd: 10 minuten
Bereiding:
  1. Verwarm de olie in een (wok)pan.
  2. Bak de stukjes peper, lente-ui, courgette, wortelen, koriander, selder, tomaat, champignons, babymaïs, paksoi en look in de pan gedurende 2 à 4 minuten.
  3. Voeg het vijfkruidenpoeder en het citroensap toe en gaar verder gedurende een 3-tal minuten.
  4. Giet de saus hierbij en roer deze goed onder de groenten door. Laat 2 minuten verder sudderen.
  Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Dit recept werd getest met de producten van de vermelde merken, er bestaan uiteraard gelijkaardige producten van andere merken. Wij raden je aan om steeds het productetiket te raadplegen en het gebruik ervan met je diëtist(e) te bespreken.