Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Room op 4 wijzen

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 450ml vloeibare room / 500ml licht opgeklopte room / 650ml slagroom / 650ml extra dikke slagroom
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 15 - 20 minuten / Bereidingstijd: 3 - 4 uur
De bereiding van de verschillende soorten room gebeurt op dezelfde manier. Het zijn de hoeveelheden boter en maïszetmeel die variëren. Bereiding:
  1. Meng alle ingrediënten in een pan.
  2. Plaats de pan op een zacht vuurtje en roer goed. Blijf roeren tot het mengsel begint te sudderen en indikt.
  3. Neem de pan van het vuur.
  4. Giet het mengsel in een grote kom en mix gedurende 30 à 40 seconden.
  5. Laat even afkoelen.
  6. Dek de kom af en plaats in de koelkast gedurende minstens 3 à 4 uur, bij voorkeur een volledige nacht. De gekoelde crème heeft een geleiachtige consistentie.
  7. Klop de geleiachtige crème op met een mixer tot een luchtige crème.
  ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.