Meng de ProZero, het water, de olijfolie, de psyllium husk, de basilicum en de knoflook in een kom en mix met een handmixer.
Laat 5 minuten staan zodat het mengsel kan indikken.
Meng het eiwitarm meel en het zout in een andere kom en giet het mengsel hier bij.
Kneed het geheel goed met je handen tot een stevig deeg en laat het 15 minuten rusten.
Rol met een deegrol het deeg uit op een proper, licht bepoederd oppervlak tot je een vierkant krijgt van 40 cm.
Snijd met een mes in 4 lange stroken en wrijf ze in met water tot ze licht vochtig zijn.
Meng in een aparte kom de Violife, de basilicum en de knoflook goed door elkaar.
Schep vijf keer 1 eetlepel van het mengsel over twee van de deegstroken en laat evenveel ruimte tussen elk schepje.
Bedek nu die 2 deegstroken met de twee overgebleven stroken.
Druk het pastadeeg rond de vulling aan en wrijf de randen mooi samen.
Snijd gelijkmatig tussen elke gevulde portie en druk met een vork de randjes van elke ravioli aan.
Smelt voor de saus de boter in een pan en voeg er de basilicum en de knoflook aan toe. Laat sudderen op een middelhoog vuur tot de knoflook zacht is en haal dan de pan van het vuur.
Plaats de ravioli met een schuimspaan voorzichtig in een pan met kokend water en 3 eetlepels olie op een middelhoog vuur.
Laat elke kant gedurende 30 seconden koken.
Haal de ravioli voorzichtig uit het water en leg ze in de pan met de gesmolten botersaus.
Laat zacht garen op een middelhoog vuur gedurende 1 minuut en bedek de ravioli volledig met saus.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht.Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.