Kneed de boter onder het eiwitarm meel tot een broodkruimeldeeg.
Voeg de kruidenmengeling en wat zout en peper toe.
Giet het water hierbij en meng goed.
Laat 10 minuten rusten.
Bestuif het werkoppervlak met eiwitarm meel en bewerk het deeg gedurende een minuut. Verdeel dit vervolgens in 4 gelijke stukken.
Rol met behulp van een deegrol een bol deeg uit totdat dit iets groter is dan de bakvorm. Plaats het deeg in de bakvorm en duw goed aan.
Herhaal stap 6 met de 3 andere stukken.
Voor de vulling
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verwarm een pan op een middelhoog vuur en voeg de boter, prei, look, champignons en dragon toe. Bak totdat de groenten gaar zijn.
Voeg ½ theelepel eiwitarm meel toe en roer zachtjes.
Giet al roerend de ProZero onder het groentemengsel.
Verdeel het mengsel over de vier vormen.
Besprenkel met de geraspte, eiwitarme kaas.
Bak in de oven gedurende 12 minuten.
ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.