- Ontdooi de erwten op kamertemperatuur.
- Kook de penne gaar in een grote hoeveelheid gezouten water gedurende 5-7 minuten of zoals aangegeven op de verpakking.
- Laat uitlekken en spoel onder koud water om af te koelen. Meng wat olijfolie door de pasta en zet even opzij.
- Stoof in een pan de wortel- en aubergineblokjes in een eetlepel olijfolie. Zet het vuur laag en dek de pan af.
- Zet het vuur pas uit wanneer je met de punt van een mes gemakkelijk door de wortels kunt prikken.
- Bak de champignons aan in een eetlepel olijfolie en voeg toe aan de wortel- en aubergineblokjes.
- Meng alle ingrediënten op een laag vuur (pasta, wortel, aubergine, champignons, erwten, basilicum, ui en groene paprika).
- Kruid bij met peper en zout en geniet van het gerecht wanneer het nog lekker warm is.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.