Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Pastinaak-appelcake

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 8 stukken
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 20 minuten / Bereidingstijd: 30 minuten / Speciale benodigdheden: Een taartvorm met een diameter van 20cm en een elektrische garde
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Klop de boter, de suiker, het kaneel, het vanille-extract, de nootmuskaat en de gember op in een kom met een elektrische garde.
  3. Voeg het bakpoeder, het eiwitarm meel, de pastinaak en de appel toe en meng goed.
  4. Meng de ProZero®, de eivervanger en de ‘golden sirop’ in een aparte kom.
  5. Voeg beide mengsels samen en meng tot een beslag.
  6. Giet het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm en bak 30 minuten in de oven, tot goudbruin.
  7. Haal uit de oven en laat afkoelen.
  8. Haal de cake uit de vorm en laat het smaken.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.