Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Millefeuille

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 1 persoon
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 30 minuten / Bereidingstijd: 15 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit tot een vierkant van 20cm.
  3. Verdeel het bladerdeeg in drie rechthoeken.
  4. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenschaal
  5. Bak gedurende vijftien minuten of tot ze goudbruin zijn.
  6. Laat afkoelen.
  7. Leg, eenmaal afgekoeld, ééntje op een bord.
  8. Bekleed de randen met de helft van de frambozen en vul de binnenkant met twee eetlepels ‘slagroom’.
  9. Leg daarop een stuk bladerdeeg en herhaal stap acht.
  10. Bedek met het laatste stuk bladerdeeg en bestuif met poedersuiker.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.