- Voeg 30ml kokend water toe aan d eiwitvervanger. Voeg daarna 15ml koud water toe en klop op tot een zeer stevig schuim. Bewaar in de koelkast.
- Los de eivervanger op in 30ml koud water.
- Meng de eiwitarme bloem met het zout. Voeg dan de gist bij zodat deze niet direct in contact komt met het zout.
- Voeg er de eivervanger, de gesmolten boter en de ProZero aan toe. Roer glad.
- Doe er de 200ml pilsbier en de gehakte bladpeterselie en bieslook bij en bewerk 5 minuten met de mixerkloppers.
- Spatel heel voorzichtig de stijfgeklopte eiwitvervanger door het beslag.
- Laat het deeg 30min rusten voor u de wafels bakt.
- Serveer met een toefje bieslookdip en enkele radijsjes.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.