Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Groentestoofpot

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 2 porties
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 20 minuten / Bereidingstijd: 15 à 20 minuten
Bereiding:
  1. Verwarm de olijfolie op een middelhoog vuur in een grote pan en voeg de knoflook- en tomatenpuree toe.
  2. Voeg hierbij alle gesneden groenten en laat 10 minuten koken totdat deze gaar zijn.
  3. Giet hierbij het water en de tomatenstukjes uit blik.
  4. Breng aan de kook en laat gedurende 10 à 15 minuten sudderen. Af en toe even roeren is aangeraden.
  5. Breng op smaak met wat zout en peper.
  Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.