- Verwarm de grill voor op 190°C.
- Voor de bechamelsaus: Kook de ProZero® en de boter in een steelpan.
- Voeg het maïszetmeel toe en klop tot het indikt.
- Mix en bewaar in de koelkast.
- Snijd de bloemkool in roosjes.
- Stoof de knoflook en ui in de olijfolie.
- Voeg de groenten en het jackfruit toe en bak lichtbruin.
- Blus met wat bouillon en voeg geleidelijk meer toe zodat de groenten de bouillon kunnen opnemen.
- Schep de groenten in een ovenschaal.
- Haal de bechamelsaus uit de koelkast en roer er de tomatenpuree door. Verdeel de saus gelijkmatig over de groenten.
- Bestrooi met ‘Violife’ creamy.
- Plaats vijftien minuten in de oven op 190°C. De gratin moet lichtbruin zijn en de kaas gesmolten.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.