Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Groentegratin met een tomaten bechamelsaus

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 2 personen
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 15 minuten / Bereidingstijd: 30 minuten
  1. Verwarm de grill voor op 190°C.
  2. Voor de bechamelsaus: Kook de ProZero® en de boter in een steelpan.
  3. Voeg het maïszetmeel toe en klop tot het indikt.
  4. Mix en bewaar in de koelkast.
  5. Snijd de bloemkool in roosjes.
  6. Stoof de knoflook en ui in de olijfolie.
  7. Voeg de groenten en het jackfruit toe en bak lichtbruin.
  8. Blus met wat bouillon en voeg geleidelijk meer toe zodat de groenten de bouillon kunnen opnemen.
  9. Schep de groenten in een ovenschaal.
  10. Haal de bechamelsaus uit de koelkast en roer er de tomatenpuree door. Verdeel de saus gelijkmatig over de groenten.
  11. Bestrooi met ‘Violife’ creamy.
  12. Plaats vijftien minuten in de oven op 190°C. De gratin moet lichtbruin zijn en de kaas gesmolten.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.