Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Gezouten lopende karamel

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 100g
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 5 minuten / Bereidingstijd: 15 minuten
  1. Giet de suiker en het water in een koekenpan. Kantel de pan in alle richtingen zodat de suiker en het water goed worden gemengd.
  2. Breng aan de kook op een hoog vuur. Verlaag het vuur en verwarm tot het een lichte karamelkleur krijgt.
  3. Haal van het vuur en voeg de boter toe. Meng goed. Zet de pan terug op het vuur wanneer de boter gesmolten is.
  4. Blijf voortdurend roeren zodat de karamel indikt. Laat niet te veel bruinen, dat kan een bittere smaak geven.
  5. Voeg de ProZero® toe als de gewenste kleur is bereikt. Meng tot een homogeen, vloeibaar mengsel.
  6. Giet in een kommetje, laat even afkoelen en serveer bij fruit, een pannenkoek, …
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.