Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Gevulde aubergine rolletjes

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 2-4 personen
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 10 minuten / bereidingstijd: 10 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180 ° C
  2. Snijd de aubergine in de lengte met een mandoline of een mes in dunne plakken.
  3. Leg de plakken op bakpapier en bestrooi met olijfolie, Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak tien minuten in de oven.
  4. Snijd de komkommer in kleine blokjes (verwijder de zaden en het vrijgekomen vocht). Hak de koriander fijn.
  5. Meng de Violife creamy, het citroensap, de koriander en de komkommerblokjes in een kom. Kruid bij naar smaak.
  6. Schep een lepel van het romige mengsel op een uiteinde van een plak aubergine wanneer die nog lichtjes lauw zijn (je mag er best veel op scheppen). Verdeel de vulling goed om een ​​mooie rol te krijgen. Rol de aubergine op en prik er een tandenstoker in om alles bij elkaar te houden.
  7. Laat verder afkoelen en serveer.