Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Gegrilde ananas

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 2/3 porties
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 10 minuten / Bereidingstijd: 12 minuten
Bereiding:
  1. Gebruik een scherp mes om de kroon en de bodem van de ananas te verwijderen.
  2. Verwijder de schil van de ananas. Het is niet erg als er nog een paar bruine plekjes overblijven.
  3. Snijd de helft van de ananas in grote stukken en leg deze op een hete grill of niet-klevende bakpan.
  4. Doe de boter, de bruine suiker en het kaneel in een kom en verwarm dit gedurende 20 seconden in de magnetron of totdat de boter gesmolten is.
  5. Meng goed en giet dit mengsel over de stukken ananas.
  6. Grill gedurende 8 à 10 minuten of totdat de ananas goudbruin kleurt. Draai de ananas om en grill vervolgens nog een 4-tal minuten om ervoor te zorgen dat deze helemaal gaar is.
  Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.