Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Flensjes (dunne pannenkoeken)

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 10 flensjes
  • COOK TIME: Voorbereiding: 40 min. / Baktijd: 20 min.
Bereiding: 
  1. Doe de eivervanger in een kom, voeg geleidelijk het water toe en klop stevig op.
  2. Voeg de olie toe en klop verder op.
  3. Meng hierbij de eiwitarme bloem, zout, suiker en de ProZero®.
  4. . Het beslag moet iets dikker zijn dan een gewoon pannenkoekenbeslag.
  5. Laat het beslag een half uurtje rusten.
  6. Laat de pan goed heet worden en laat een klein beetje margarine.
  7. Schep 1 soeplepel deeg in de pan en rol met de pan om het deeg goed te verdelen. Het deeg is vrij dik dus dit moet heel snel gebeuren.
  8. Wanneer de ene kant mooi lichtbruin gebakken is, draai dan de pannenkoek om en bak de andere kant.
ProZero en Vitabiwi zijn voedingsmiddelen voor speciaal medisch gebruik en mogen alleen geconsumeerd worden onder medisch toezicht.  Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.