Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Eiwitarme Risotto

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 4 porties
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 15 min. / Bereidingstijd: 30 min.
Bereiding: 
  1. Stoof de courgette, wortel, champignons en paprika in een pan met 2 eetlepels olijfolie. Kruid af met peper en zout. Zet daarna de groenten even aan de kant.
  2. Meng 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel boter in de pan. Laat goed opwarmen.
  3. Fruit hierin de rode ui en de knoflook.
  4. Voeg de rijst toe en laat deze een beetje glazig worden.
  5. Voeg de bouillon toe ( in verschillende stappen - laat enkele seconden tussen elke schep groentebouillon, zodat de rijst het vocht goed kan opnemen).
  6. Breng de rijst aan de kook de bouillon bijna volledig uitgeschonken is. Proef regelmatig om na te gaan of de rijst al zacht is.
  7. Eens de rijst zacht is, voeg je de ProZero en 1 eetlepel koude boter toe. Meng het geheel met een grote houten lepel.
  8. Voeg de groenten toe en meng goed.
  9. Serveer de risotto met een beetje peterselie.
ProZero is een voedingsmiddel voor speciaal medisch gebruik en mag alleen geconsumeerd worden onder medisch toezicht.  Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.