Meng de eiwitarme smeerkaas, de bruine suiker en het kaneelpoeder in een kom. Klop op tot een licht en luchtig mengsel gedurende 1 à 2 minuten.
Voeg het bakpoeder en het eiwitarm meel toe.
Meng in een tweede kom de eivervanger met de ProZero. Voeg dit mengsel toe aan de eerste kom en meng tot een glad beslag.
Voeg de geraspte courgette toe.
Verdeel het beslag over 4 muffinvormpjes.
Bak gedurende 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven totdat de muffins goudbruin zijn.
Laat afkoelen en eet smakelijk.
ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
Raadpleeg steeds het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.