- Verwarm uw friteuse tot 180°C, volgens de instructies van de fabrikant.
- Giet het eiwitarm meel, de ProZero® en het paneermeel in drie aparte kommen.
- Doop elke courgette frietje eerst in het eiwitarm meel, dan in de ProZero® en ten slotte in het paneermeel.
- Leg de courgettes met behulp een schuimspaan in de frituurpan.
- Bak ze gedurende vijf à tien minuten, tot ze goudbruin zijn.
- Haal de frietjes voorzichtig uit de friteuse met behulp van de schuimspaan en leg ze op een stukje keukenpapier.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.
- Laat even afkoelen, kruid bij en serveer.