- Verwarm de oven voor tot 200°C.
- Bereid het cakebeslag. Smelt de Vitabiwi-stukjes gedurende 30 seconden in de magnetron. Roer goed. Smelt nogmaals 30 seconden in de magnetron. Roer goed tot een gladde massa.
- Klop met een handmixer de margarine en de basterdsuiker tot een luchtig mengsel.
- Voeg de aangemaakte eivervanger, het eiwitarm meel, het bakpoeder, de ProZero en de gesmolten Vitabiwi toe en mix tot een luchtige, homogene massa.
- Verdeel het deeg over de ingevette bakvorm. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten.
- Haal de cake uit de oven en laat afkoelen.
- Smelt de Vitabiwi-stukjes voor de versiering gedurende 30 seconden in de magnetron. Voeg de boter toe en smelt nogmaals gedurende 30 seconden in de magnetron. Roer goed tot een gladde massa.
- Smeer de gesmolten Vitabiwi over de cake en versier met gekleurde suikersnoepjes.
ProZero en
Vitabiwi zijn voeding voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet.
Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.