Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Champignon stroganoff in een eiwitarm jasje

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 2 porties
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 10 minuten / Bereidingstijd: 30 minuten
Bereiding:
  1. Verwarm de olie in een kookpan op een middelhoog vuur. Stoof de butternut, de ui, de paprika’s, de champignons, de selder, de look en de tomatenpuree gedurende een 5-tal minuten.
  2. Voeg het paprikapoeder en de dragon toe en laat nog een minuutje garen.
  3. Voeg het eiwitarme meel toe en roer tot dit goed is opgenomen.
  4. Voeg de tomatenblokjes, de groentebouillon en de ProZero toe en meng goed.
  5. Laat de stroganoff gedurende 10 minuten sudderen (zonder te koken) tot de saus ingedikt is.
  6. Terwijl de stroganoff aan het sudderen is, laat je water koken in een tweede kookpan. Voeg rijst toe en laat gedurende 10 à 12 minuten koken, tot hij gaar is.
  7. Giet de rijst af en verdeel hem over 2 porties. Giet de stroganoff over de rijst.
1 portie bevat: 407 kcal - 4,5 g eiwitten   ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.