Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
< Terug naar recepten

Champignon arancini

  • RECIPE MAKES: Recept voor: 4 arancini
  • COOK TIME: Voorbereidingstijd: 1 uur. Bereidingstijd: 35 minuten.
  1. Verwarm de boter in een grote pan op een middelhoog vuur en voeg de ui, de champignons, de look en de chili toe. Bak gedurende vijf minuten of tot ze zacht zijn.
  2. Voeg de eiwitarme arme rijst toe en laat 2 minuten verder bakken.
  3. Giet er de helft van de groentebouillon bij en roer door het geheel voor 2 minuten. Laat de vloeistof in de rijst trekken en voeg vervolgens de rest van de groentebouillon toe.
  4. Giet de ProZero, al roerend in de pan tot al de vloeistof is geabsorbeerd.
  5. Kruid bij met peper en zout.
  6. Voeg het eiwitarm meel toe en meng alles goed door elkaar.
  7. Plaats het mengsel in de koelkast gedurende 30 minuten, tot het volledig gekoeld is.
  8. Neem een kwart van het mengsel en plet het in je hand. Plaats ¼ van de Violife in het midden en vouw tot een balletje.
  9. Knijp de top van het balletje fijn zodat het de vorm van een traan krijgt.
  10. Rol door het paneermeel en doe hetzelfde met de rest van het mengsel.
  11. Verwarm je friteuse tot 180°C volgens de instructies van de fabrikant.
  12. Frituur gedurende 5-10 minuten tot ze goudbruin zijn.
  13. Leg ze op keukenpapier en laat lichtjes afkoelen.
ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.